Projectes Arborètum

Espais creats per gaudir a casa

Jardí urbà

Terrassa en un interior d’illa de l’eixample barceloní convertida en un espai de vida a l’exterior amb un disseny intemporal que inclou una pèrgola bioclimàtica, una cuina exterior i una piscina.

Veure projecte ⇀

Jungla urbana

Autèntic verger en un àtic de Barcelona. Centenars de plantes i arbres sobre una tarima de fusta natural converteixen aquest espai en un autèntic oasi verd enmig de la ciutat.

Veure projecte ⇀

Donem molta importància al paisatgisme en tots els nostres projectes. Disposar d’un espai verd i fresc al cor de Barcelona significa millorar la qualitat de vida per tots els membres de la familia.

Xavier Bisbe · Fundador · Exteriorista

Brisa mediterrània

Àtic a Pedralbes amb espectaculars vistes de 360 graus. Solàrium, spa, menjador, chill-out, cuina…… en aquest terrassa no hi falta de res per gaudir-la tot l’any, de dia o de nit.

Veure projecte ⇀

Un arborètum a la terrassa

Arborètum, segons el diccionari, vol dir col·lecció d’arbres. Aquesta terrassa disposa d’una bona col·lecció d’arbres exemplars plantats en uns preciosos testos artesans fets a mà. Una pèrgola bioclimàtica ens convida a gaudir d’aquest espai.

Veure projecte ⇀

Al nostre showroom de 600 m2, situat al carrer Ganduxer, 90 de Barcelona, trobaràs dues plantes amb exposició de mobiliari exterior i complements, i una altra planta on se situa el departament de projectes. T’esperem!

Paco herrera · Responsable oficina tècnica

Reunions familiars

En aquesta terrassa de 50m2 conviuen tres ambients diferents, un solàrium amb gandules i dutxa, una zona ampla de menjador amb banc i prestatge, i finalment una cuina exterior amb barbacoa i renta plats. Cal ressaltar els vidres transitables, que durant el dia fan passar la llum del sol a la cuina del pis, i a la nit, si encenem les llums de la cuina, ens il·luminen aquesta part de la terrassa des del terra.

Veure projecte ⇀

Natura salvatge

Sense gespa també es poden fer jardins. Camins i zones d’estar amb fusta natural i grava envoltats d’una barreja de plantes i arbustos de formes, colors i floracions diferents que converteixen l’espai en un jardí angles amb planta mediterrània.

Veure projecte ⇀

Íntim

Obert al sol però tancat a les vistes hem creat un espai per gaudir de l’exterior amb intimitat.
Envoltats de plantes no hi podien faltar un menjador, una barbacoa, una zona, d’estar i una piscina. També disposa d’un home cinema per gaudir del cinema a la fresca.

Veure projecte ⇀

Un espai de vida al terrat

Convertir el terrat en un espai de vida ha estat el repte d’aquest projecte. Un joc de pèrgoles amb tendals corredissos que s’obren i es tanquen a voluntat prement els botons d’un comandament a distancia ens permeten gaudir dels diferents espais a qualsevol hora del dia.

Veure projecte ⇀

Àtic amb vistes

Piscina, solàrium, zona chill-out, menjador exterior, barbacoa,…..en aquest àtic no hi falta de res per gaudir de l’espai exterior amb les millors vistes.

Veure projecte ⇀

Fusta Natural

La noblesa de la fusta natural. Aconseguir un ambient mes càlid i amable sempre es mes fàcil amb fusta natural. Deixem que la fusta envelleixi de forma natural . Que agafi aquell color gris platejat es el nostre objectiu.

Veure projecte ⇀

Un jardí al terrat

Unes catifes de planta natural brollen de la tarima de fusta WPC. Gràcies als mòduls del sistema IGNIAGREEN podem crear autèntics jardins sobre forjat sense fer obres d’una manera senzilla , neta, sostenible i de molt fàcil manteniment.

Veure projecte ⇀

Concentrat

Jardinera amb plantes, menjador exterior i estar…. tot en un. La importància d’un bon disseny, ens permet disposar de tot això en aquesta terrassa de mides contingudes.

Veure projecte ⇀