Serveis

A l’Arborétum concebem l’exterior com una zona de lleure i relax per gaudir-ne tot l’any, transformant terrasses i jardins en espais funcionals, bells i únics, que defineixen la personalitat de la llar o de l’establiment.

Som els especialistes en el disseny de terrasses i decoració d’exteriors.

La nostra oferta es resumeix en un servei integral de paisatgisme per a la construcció de jardins urbans i una àmplia gama d’exclusius productes per a la terrassa i el jardí­.

TOUR VIRTUAL PER ARBORÈTUM

PROJECTES

Som especialistes en disseny d'exteriors. Un servei caracteritzat per la personalització i el tracte exclusiu, per a crear espais a mida, segons el gust i necessitats de cada client. A la oficina de projectes és on es couen les idees i on treballen els professionals del disseny i el paisatgisme.

DIVISIÓ CONTRACT

És el servei especialitzat pel sector de l’Hostaleria i la Restauració. Amb els projectes Contract aconseguim harmonitzar estètica, comoditat i funcionalitat, oferint les millors solucions a mida de cada espai: zones de relax chillout, solàrium, zones de joc, reunió i festa. O simplement un espai per fumar.

JARDINERIA EXPRESS

Un concepte innovador de servei, àgil i eficient, que facilita els treballs de manteniment i conservació dels espais exteriors, així com la revisió i reparació de les xarxes de reg i d’il·luminació. També s’inclouen en aquest servei petits treballs de jardineria (com el transport i plantació de testos i jardineres) que no depenen d’un projecte de paisatgisme.

SHOWROOM

El millor showroom permanent de mobiliari i complements d’exterior d’alta gama d’Espanya. On poder escollir els mobles de jardí i terrassa més exclusius i tota classe d’elements decoratius per a l’exterior. Som distribuïdors oficals de les millors marques.

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES

VOLS QUE ET FEM UN PRESSUPOST?

Explica’ns les teves necessitats i et farem un pressupost a mida.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ