L´abans i després d´una terrassa a Barcelona

Published by

Posted on 5 abril 2019

Arborètum-Exteriorisme

A la primera visita vàrem decidir, d’acord amb el client, fer un canvi total de la terrassa, ocultant elements com antenes, cables i estructures de ferro per donar el protagonisme a les plantes que ens donarien un aspecte natural, sense perdre en cap cas la intimitat, fent de la terrassa un espai totalment renovat i aprofitat al cent per cent.

Vàrem col·locar tarima sintètica sense manteniment, a sobre del terra original, el que ens va permetre no només anivellar la terrassa, sinó aprofitar per millorar la il·luminació i amagar els cables tan elèctrics com els del reg automàtic.

Les dues pèrgoles amb tendals elèctrics ens van permetre, no només guanyar amb privacitat sinó protegir-nos del sol en moments puntuals, sense perdre la llum del sol cap a l’interior del pis.

També, pensant com allargar els temps a la terrassa, vàrem afegir calefacció orientada cap a la zona del chill-out.

L’espai del chill-out és una zona de lleure i relax per compartir amb amics, gaudir d’una bona conversa o desconnectar de la rutina diària envoltat de plantes i amb total intimitat.

La piscina, ens fa dues funcions molt importants, tant com element totalment funcional, com a decoratiu, especilament al vespre amb les llums enceses.

Per últim es va afegir una barra de bar amb tamborets i un moble amb barbacoa i nevera. Tot a prop d’un l’altre espai important de la terrassa, la taula de menjador i les cadires.

Objectiu assolit, en paraules del client: “abans no sortia mai a la terrassa, ara no trobo el moment d’entrar a dins de casa”.

ADD A COMMENT