Empresa

A l’Arborètum definim la nosta activitat amb una paraula tant nova, com expresiva: EXTERIORISME.

El primer Arborètum va néixer al 1995 al Passeig Maragall de Barcelona amb la filosofia de crear un Centre de Jardineria plenament urbà, que cobrís les necessitats d’un públic que demandés una mica més que una botiga de plantes i complements pel jardí. Posteriorment, varem obrir nous centres, primer el de l’Av. Icària i un Showroom de mobiliari i complements al carrer Santaló. Per oferir un servei integral de qualitat, nou anys més tard vam unificar els nostres establiments creant el primer centre d’Exteriorisme a Espanya, al barri de Gràcia de Barcelona, però mantenint també el Showroom de Santaló.

A l’estiu de 2011 ens vam traslladar definitivament a l’actual espai al carrer Ganduxer, un espai privilegiat en una de les millors zones de la ciutat, on s’exposa, a més de mobiliari per a exterior, una àmplia gamma de productes per a la terrassa i el jardí. A més el nostre departament de paisatgisme i construcció, oferim un servei personalitzat projectant solucions funcionals i avantguardistes per a qualsevol espai exterior, convertint les terrasses, balcons i jardins, en autèntics espais d’oci i relax.

EQUIP

Xavier Bisbe
Director General

Xavier Bisbe

Enginyer Agrícola per la Universitat Politècnica de Catalunya. Més de 35 anys treballant en el món de la jardineria i el paisatgisme. És el creador del concepte Exteriorisme. Després d'anys d'experiència en diferents empreses del sector i observar una manca en la possibilitat d’oferir un servei integral d’exteriorisme, el 1995 decideix fundar la seva pròpia empresa. D’aquesta manera va néixer Arborètum.

Jaume Benavente
Showroom Manager

Jaume Benavente

Format en Direcció d´Establiments Comercials a l'Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI). S'incorporà a l'Arborètum el mateix any de la seva creació, el 1995. Des de l'aleshores ha estat sempre al capdavant de les diferents botigues i showrooms de l'empresa. És un expert en mobiliari, jardineria i complements d'exterior.

Paco Herrera
Responsable Oficina de Projectes

Paco Herrera

Delineant, Tècnic Superior en Projectes d’Edificació.Responsable de l’oficina tècnica portar a terme els dibuixos, renderitzacions i també els pressupostos.Tota la vida dirigint projectes de reforma en edificació li han permès, en els 6 anys que porta a l’Arborètum, convertir-se en un expert de l’exteriorisme.

PREMIS I MENCIONS

Best of houzz

Best of Houzz 2016 – Servei

Hem estat els més valorats per la qualitat del nostre servei als clients a Houzz.

Premi Barcelona - La millor botiga del món

Barcelona la millor botiga del món

Premi a la millor iniciativa empresarial comercial de l’any 2004. Ajuntament de Barcelona

VOLS QUE ET FEM UN PRESSUPOST?

Explica’ns les teves necessitats i et farem un pressupost a mida.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ