17 març 2017

Quan em varen proposar escriure un article sobre tendències de l’exteriorisme el primer que vaig pensar és ¿sabran els lectors que és l’exteriorisme? Quan fa anys a l’Arboretum vam començar a utilitzar aquesta paraula, mig en broma mig seriosament, en realitat no l’havíem escoltat abans. Des de sempre he col•laborat amb arquitectes, decoradors i interioristes


Llegir més
18 setembre 2015

Arborètum col·labora amb el “Parking Day”, un esdeveniment anual que es realitza a més de 200 ciutats de tot el món. Un acte on es transformen de forma temporal, places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, amb l’objectiu de donar a conèixer la necessitat d’un model de ciutat. Enjardinant una plaça


Llegir més
15 abril 2015

Arborètum col·labora amb la fundació Kalilu Jammeh. Després d’un dur i llarg viatge des de Gàmbia, Kalilu Jammeh va dedicar tots els seus esforços en escriure un llibre on poder explicar les seves experiències per informar de la tragèdia que s’amaga en el camí cap a Europa d’un sense papers. “El viatge de Kalilu” és


Llegir més
15 desembre 2014

Ja hem obert el nou espai Dedon a l’Arborètum. Visita el nostre showroom al carrer Ganduxer, 90 on podràs descobrir totes les col·leccions de Dedon i les darreres novetats de la marca.


Llegir més
8 setembre 2014

Ara ja pots comprar des de cada. Visita la nostra botiga online on podràs adquirir bona part dels nostres productes i rebre’ls còmodament a casa teva en menys d’una setmana.


Llegir més
7 maig 2014

Nova col·laboració al programa de jardineria de Carles Herrera, el projecte inclou un preciós jardí a Banyoles del segle XIX. Per veure tots els vídeos, visita el nostre canal “Arborètum Exteriorisme” a You Tube o segueix-nos a Facebook.


Llegir més
28 març 2014

Nova col·laboració al programa de jardineria de Carles Herrera, el projecte inclou un preciós jardí i una terrassa a Sant Cugat.


Llegir més
12 març 2014

Xavier Bisbe, paisatgista de Arborètum ens presenta un nou projecte, en aquest cas a la residència SAR Bonanova. Visita el nostre canal “Arborètum Exteriorisme” a You Tube o segueix-nos al nostre Facebook per veure el vídeo.


Llegir més
27 febrer 2014

Nova col·laboració al programa del Carles Herrera a 8TV. Aquesta setmana Xavier Bisbe, paisajista d´Arborètum, ha presentat un magnífic projecte realitzat recentment.


Llegir més
18 febrer 2014

En aquest programa emès per 8TV, el 26é de la segona temporada, Arborètum mostra una de les seves terrasses, en aquest cas a Barcelona ciutat. Destaquem la tarima sintètica sense manteniment, un chill-out a mida amb coixins impermeables, piscina, pèrgola amb tendal automàtic, plantes, il•luminació i reg automàtic.


Llegir més